Diensten

Wij hebben veel ervaring opgedaan en werken vooral in de provincie Fryslân. Maar ook buiten de provincie kunnen wij actief zijn.

 

We hebben al veel uiteenlopende opdrachten uitgevoerd. Bouwen is onze passie! En onze “klanten” hebben reeds ervaren dat wij kwaliteit leveren en dat we pas klaar zijn wanneer de klant tevreden is.

 

Wij bieden u

 

 

Nieuwbouw

 

Wilt u wonen in het huis van uw dromen? Dan zijn wij er graag voor u om dit te realiseren. Wij bouwen op traditionele en Houtskelet wijze woningen waarbij uw wensen steeds het uitgangspunt zijn. Al in de voorbereidende fase leveren wij een bijdrage aan de uitvoering van uw wensen en adviseren u daar graag bij. Wij zijn erg betrokken bij de bouw van u woning van fundering tot de laatste plint.

 

Verbouw

 

Bent u nog niet helemaal tevreden over uw huidige woning en zit er een verbouwing aan te komen? Heeft u bepaalde wensen? Intern of extern wij denken graag met u mee en realiseren een verbouwing in een zo kort mogelijke periode. Zo krijgt uw woning een andere uitstraling en vaak ook meer waarde. Bij verbouw kunt u ook denken aan een uitbouw, nieuwe badkamer, dakkapellen, nieuwe keuken, garage, enz. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Service

 

U kunt bij ons terecht voor diverse bouwservice. Is er ergens een lekkage die u niet kunt vinden? Ook hier hebben we veel ervaring mee en lossen het snel voor u op. Wilt u liever geen moeite doen het onderhoud bij te houden, met ons nieuwe Serviceplan houden wij voor u het onderhoud van uw woning in de gaten. Dit houd in korte lijnen in dat we uw woning aan een soort Algemene Periodieke Keuring onderwerpen. Hiermee blijft uw woning vrij van de meest voorkomende mankementen.

 

Onderhoud

 

Wilt u na de bouw of verbouwing graag het onderhoud aan ons overlaten, vraag naar ons Serviceplan.