Facebook Bouwbedrijf Drost en De Wolff
Neem vrijblijvend contact met ons op:

Johan: 06 - 2121 8052
Henk: 06 - 4808 5851

Over bouwbedrijf Drost & de Wolff

Wij, Johan Drost en Henk de Wolff zijn al jaren een goed werkend team. We hebben beide ons eigen specialiteiten en maken ook gebruik van elkaar. Dit alles gaat op in een fijne vrolijke werksfeer!

Vakbekwaam:
Zonder goede kennis van zaken geen goed resultaat. Wij zijn dan ook vakbekwaam in alle aspecten van de bouw. Zo bent u altijd verzekerd van topkwaliteit en maatwerk.

Betrokken:
Wij voelen ons bij ieder project persoonlijk betrokken. Het is dan ook ons doel om voor iedere opdracht de kwaliteit te behalen die u van ons mag en kunt verwachten.

Kennis:
Drost en de Wolff werken al sinds 2005 samen en hebben zich ontwikkelt naar een goed draaiend team. Van utiliteitbouw en woningbouw naar het opsporen van lekkages etc. beschikken we over veel ervaring in verschillende bouwmethodes. Daarnaast is er veel nascholing gedaan.

 

 

Als je een timmerman bent, en je maakt een prachtige commode, dan ga je niet een plaat hardboard aan de achterkant gebruiken, zelfs als het tegen een muur staat en niemand het ziet. Je weet dat het er is, dus gebruik je een mooi stuk hout voor de achterkant. Omdat je 's nachts lekker wilt slapen. De esthetiek, de kwaliteit moet overal doorgevoerd worden.' (Steve Jobs, 1 februari 1985.)